Česko-ruský a rusko-český potravinářsko-kuchařský slovník - Libor Krejčiřík [e-kniha]
Tento slovník obsahuje detailně zpracovaných zhruba 15 000 termínů z potravinářství a dalších odvětví.
Kategorie: | E-knihy |
---|---|
Autor: | Libor Krejčiřík |
Vydavatel: | Mgr. Tomáš Zahradníček - TZ-one |
Počet stran: | 298 |
Rok vydání: | 2013 |
Zabezpečení e-knihy: | sociální DRM |
Formát e-knihy: | epub, mobi, PDF |
ISBN ePUB: | |
ISBN PDF: | 978-80-878-7311-3 |
ISBN mobi: | |
Jazyk: | čeština, ruština |
Slovník obsahuje detailně zpracovaných zhruba 15 000 termínů z potravinářství a dalších odvětví, jako je biologie, zemědělství, humánní a veterinární lékařství, technologie výrob, chemie, strojní vybavení, zpracování surovin, gastronomie, vinařství, kuchařství atd.
Součástí slovníku je slovníku je 23 příloh.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář