Česko-ruský a rusko-český potravinářsko-kuchařský slovník - Libor Krejčiřík [e-kniha]

Tento slovník obsahuje detailně zpracovaných zhruba 15 000 termínů z potravinářství a dalších odvětví.

 

PŘEČÍST UKÁZKU

E-kniha ke stažení
190 Kč
Akce 2+1 zdarma

Využijte výhodné akce 2+1 ZDARMA!

Kategorie: E-knihy
Autor: Libor Krejčiřík
Vydavatel: Mgr. Tomáš Zahradníček - TZ-one
Počet stran: 298
Rok vydání: 2013
Zabezpečení e-knihy: sociální DRM
Formát e-knihy: epub, mobi, PDF
ISBN ePUB:
ISBN PDF: 978-80-878-7311-3
ISBN mobi:
Jazyk: čeština, ruština
obalka tisk rusky potravinarsky e book
E-kniha ke stažení 2 + 1

Slovník obsahuje detailně zpracovaných zhruba 15 000 termínů z potravinářství a dalších odvětví, jako je biologie, zemědělství, humánní a veterinární lékařství, technologie výrob, chemie, strojní vybavení, zpracování surovin, gastronomie, vinařství, kuchařství atd.

Součástí slovníku je slovníku je 23 příloh.


 

PŘEČÍST UKÁZKU

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Zpět do obchodu